Termeni si conditii

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, S.C. Caesar’s Cuisine S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: marketing, reclama si publicitate. Nu sunteţi obligat să furnizaţi datele, acestea fiind necesare completarii bazei de date a S.C. Caesar’s Cuisine S.R.L. în vedere includerii dvs. în baza de date a clienților societății, a îmbunătățirii și diversificării serviciilor oferite acestora. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate altor destinatari. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată catre: S.C. Caesar’s Cuisine S.R.L. – în atenția Administratorului societății, la adresa: contact@caesars-cuisine.ro sau prin poștă la adresa punctului de lucru din: Cluj-Napoca, Str. Bistritei 18A. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

COMENZI TELEFONICE SI ONLINE

In cazul in care ne-ai contactat telefonic la numarul 0757 396 436/ online pe www.caesars-cuisine.ro in vederea plasarii unei comenzi, iti exprimi acordul cu privire la procesarea datelor cu caracter personal de catre S.C. Caesar’s Cuisine S.R.L. in vederea procesarii si livrarii comenzii dvs.curente si a celor viitoare, precum si de primire de informatii cu privire la status comanda, noutati Caesar’s Cuisine.

ALŢI TERMENI ȘI CONDIŢII

Gramajele preparatelor Caesar’s Cuisine sunt exprimate in crud.

În funcţie de condiţiile meteo și de trafic, firma își rezervă dreptul de a limita sau suspenda temporar serviciul de livrare. Fotografiile prezente pe acest website sunt doar cu titlu de prezentare. O comanda poate conţine mai multe oferte dar discounturile nu sunt cumulative. Firma își rezervă dreptul de a modifica preţurile.

INFORMAŢII ALERGENI/ PRODUSE CONGELATE

În lipsa produselor proaspete, în meniurile Caesar’s Cuisine veţi găsi cateva produse congelate, păstrate în condiţii corespunzătoare și mereu preparate corespunzător pentru servire. Congelarea nu distruge continutul nutritional al alimentelor, iar siguranta alimentelor este asigurata de faptul ca temperatura foarte scazuta impiedica dezvoltarea microorganisemlor. Alergenii sunt proteine care provoacă o reacție exagerată a sistemului imunitar. În general alergenii din produsele alimentare pot fi reprezentați fie de diferite adaosuri precum proteinele din soia, proteinele din lapte sau glutenul, fie de condimente: piper, boia sau semințe de țelină. Produsele Caesar’s Cuisine pot conține alergeni. Materia primă folosită în prepararea produselor noastre respectă toate standardele de calitate și siguranță alimentară, îndeplinind normele actuale.

Politica de utilizare cookie-uri – pentru mai multe detalii accesati: http://caesars-cuisine.ro/cookie-uri

Politica de confidentialitate – pentru mai multe detalii accesati: http://caesars-cuisine.ro/politica-de-confidentialitate

CONTACT

Caesar’s Cuisine S.R.L.

CUI RO35581798 J12/ 457/ 2016

Telefon: 0757 396 436

Email: contact@caesars-cuisine

ADRESA punct de lucru: Str. Bistritei 18A

ADRESA Sediu social: Str. Artelor 68